ZMĚNA TITULU ! - SMETANA A DVOŘÁK V OPEŘE - 1.6.2024 - LETNÍ SCÉNA VYŠEHRAD

„Milí diváci,

velmi nás to mrzí, ale jsme bohužel nuceni zrušit již jednou přesunutý koncert Smetana a Dvořák v opeře, který se měl uskutečnit 1. června 2024 od 20 hodin na Letní scéně Vyšehrad a na nějž jste si v minulosti zakoupili vstupenky. Jako náhradu jsme se na Vyšehradě rozhodli ve stejném termínu uvést divácky úspěšnou inscenaci Smetanovy Prodané nevěsty (viz www.operalidem.cz/prodananevesta).

Nabízíme vám automatický přesun na toto představení, které se bude konat ve stejném termínu jako původně plánovaný koncert Smetana a Dvořák v opeře, začátek však bude o hodinu dříve, tj. od 19 hodin.

Pokud se rozhodnete přijít na představení Prodané nevěsty, můžete si zakoupené vstupenky na koncert ponechat a prokázat se jimi při vstupu na Letní scénu Vyšehrad.

Pokud o náhradní představení nemáte zájem, můžete vstupenky vrátit a jejich cena vám bude navrácena v plné výši. O vrácení vstupenek můžete požádat do 15.5. 2024

Děkujeme vám za pochopení a velmi nás mrzí vzniklé komplikace.

Za projekt Opera lidem

Barbora Hůlková“



Vstupné se vrací následovně:

1/ Platba rezervovaných vstupenek nebo přímý nákup vstupenek u prodejce:

-vstupné vrací tentýž prodejce - vstupenky není možné vracet na jiném prodejním místě, než na kterém proběhla ÚHRADA vstupenek. V případě zrušeného prodejního místa vrací platbu centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1), kam je vstupenky třeba fyzicky doručit.

2/ Platba vstupenek po internetu (i platba přes Twisto,Edenred):

a/ Vyzvednutí na prodejním místě 
- vstupné se vrací automatickou návratovou transakcí na tentýž účet, ze kterého byly vstupenky uhrazeny. Pro navrácení finančních prostředků je však nutné vyplnit tento formulář.

b/ Elektronické vstupenky typu eTicket
- vstupné se vrací automatickou návratovou transakcí na tentýž účet, ze kterého byly vstupenky uhrazeny. Pro navrácení finančních prostředků je však nutné vyplnit tento formulář.

c) Sodexo-vstupné se vrací automatickou návratovou transakcí na ten Sodexo účet, ze kterého byly vstupenky uhrazeny. Pro navrácení finančních prostředků je však nutné vyplnit tento formulář.

3/ Platba vstupenek přes benefity (Benefit Plus, Benefity.cz, Gallery Beta):

-naskenované vstupenky spolu s benefitní objednávkou je třeba zaslat na e-mail: sulcova@ticketportal.cz.

4/ Platba vstupenek na fakturu:

-fakturu spolu s naskenovanými vstupenkami je třeba zaslat na e-mail: rezervace@ticketportal.cz.

 

 
Děkujeme za pochopení
Reklamační oddělení Ticketportal

Top