ZRUŠENO: RACEK 27.9.2022, DEJVICKÉ DIVADLO-PRAHA

ZRUŠENO:

Vzhledem k přetrvávajícímu onemocnění v souboru se bohužel představení RACEK  dne 27.9.2022 od 19:30 a v místě Dejvické divadlo, Praha neuskuteční a je ZRUŠENO

 

Prosím věnujte pozornost níže uvedenému vyjádření pořadatele akce a v případě zájmu o náhradní představení kontaktujte přímo divadlo.

 

Vyjádření pořadatele akce:

Vážení diváci,

kvůli přetrvávajícímu onemocnění v souboru jsme bohužel nuceni zrušit původně plánované představení RACEK 27. 9. Jako náhradní představení uvedeme inscenaci VRAŽDA KRÁLE GONZAGA.

Vzhledem k tomu, že předpokládáme, že mnozí z Vás inscenaci VRAŽDA KRÁLE GONZAGA již viděli, rozhodli jsme se automaticky všem vrátit vstupné na účet, ze kterého byly vstupenky zakoupeny.

Pokud ale máte o náhradní představení zájem – prosím zavolejte do čtvrtka 22. 9. do 19:00 na tel. číslo 233 320 430 nebo mobil 773 612 513 a my Vám rádi přednostně vstupenky na náhradní představení (tj. představení VRAŽDA KRÁLE GONZAGA 27. 9. 2022) zarezervujeme. Vstupenky, které nebudou zarezervovány, propadnou a stanou se ve čtvrtek ve 20:00 součástí prodeje!

Děkujeme za pochopení a těšíme se na Vás.
Vaše Dejvické divadlo

 

 

Vstupné se vrací:

1/ platba rezervovaných vstupenek nebo přímý nákup vstupenek u prodejce

vstupné vrací tentýž prodejce – vstupenky není možné vracet na jiném prodejním místě, než na kterém proběhla ÚHRADA vstupenek. 

2/ platba vstupenek po internetu

vstupné se vrací automatickou návratovou transakcí na tentýž účet, ze kterého byly vstupenky uhrazeny. O navrácení platby není nutné žádat - vracení probíhá postupně, a to do 30 dnů ode dne zrušení akce

 


Děkujeme za pochopení
Reklamační oddělení Ticketportal

Top