Detail info
Close

OSKAR PETR ”70”

OSKAR PETR ”70”

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

OSKAR PETR "70"
Vzpomínka na Marsyas

Host: Vladimír Merta (Praha)
Host: Pavol Hamell (Brno)

Přední český hitmaker a základní stavební kámen Marsyas OSKAR PETR slaví "70." Se svou excelentní doprovodnou kapelou a hosty vzpomene v první řadě na legendární první období Marsyas, ale i na svou sólovou éru. Zazní Zmrzlinář, Břímě, Hrnek, Karolína, Dětský šaty, Barvám, Dívka z plakátu a další nesmrtelné songy.

Folk – rocková hudební legenda, textař a zpěvák Oskar Petr letos oslaví sedmdesátku. Tento český hitmaker je známý svým fanouškům již ze sedmdesátých let, kde spolu se Zuzanou Michnovou a Petrem Kalandrou spoluzakládal slavnou skupinu Marsyas. Svoje bluesové a jazzové citění pak zúročil také ve formaci Jazz Q Martina Kratochvíla. Hrál s řadou interpretů a skupin, například s Pražským výběrem. V roce 1980 odešel do emigrace, kde se věnoval hlavně videu, fotografii a skládání. Po svém návratu nahrál několik sólových alb a také poskytl některé své největší hity jiným interpretům. Skupina Lucie, například zaznamenala mega úspěch Oskarovou písňí Medvídek, David Koller pak nazpíval další velký Oskarův hit Chci zas v tobě spát, či Aneta Langerová píseń Hříšná těla křídla motýlí. Oskar Petr je muzikant velkého, osobitého hlasu a jeho písně vedle nezaměnitelných textů působí silným autentickým dojmem.
Oskar Petr své jubileum oslaví dvěma exklusivními koncerty spolu se svými hosty, a to nejprve 6. října v pražském Lucerna music baru a následně v Brně 10. října v KC Semilasso. Do Brna dorazí i slovenská legenda – Pavol Hammel.

Promotér pražského koncertu je agentura LIVE NATION, brněnský koncert pořádá agentura GLANC.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top