Detail info
Close

TARJA - Dark Christmas

TARJA - Dark Christmas

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

TARJA pokračuje v tradici vánočních koncertů u nás! Letos představí zbrusu novou vánoční desku za doprovodu Moravské filharmonie Olomouc ve 3 městech!

TARJA – Dark Christmas – 19.12. OLOMOUC - Výstaviště Flora, 20.12. BRNO - Sono Centrum, 21.12. OSTRAVA - Gong

Okouzlující finská zpěvačka TARJA TURUNEN si i letos pro své fanoušky připravila své osobité, speciální a českými fanoušky velmi oblíbené Vánoční koncerty. Po loňských, tradičně naprosto úchvatných, koncertech hned v 5 českých městech, si pro vás TARJA letos nachystala zbrusu novou show! Svoji novou desku „Dark Christmas 2“ vám představí těsně před Vánoci, tentokrát za doprovodu jedné z největších filharmonií u nás, Moravské Filharmonie Olomouc, ve 3 městech!

19.12. OLOMOUCI, Výstaviště Flora

20.12. BRNO, Sono Centrum

21.12. OSTRAVA, Gong

TARJA tentokrát nechá vánoční barvy a cingrlátka ležet ladem a v tomto svém novém vánočním setu zazpívá vánoční klasiky s temnějším, gotickým nádechem. K Vánocům patří duchovno a Tarjin jedinečný, školený hlas v kombinaci se symfonickým orchestrem a vánoční mystikou slibují další kouzelný a neopakovatelný hudební zážitek! Okořeňte si letošní advent krásným koncertem a přijďte si ho do hloubky prožít!

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture TARJA - Dark Christmas
Top