RAGE AGAINST THE MACHINE – 19. 9. 2022 Praha, O2 arena – KONCERT ZRUŠEN

Vážení zákazníci,

vzhledem k okolnostem, které nemůžeme ovlivnit, je koncert kapely Rage Against the Machine v pražské O2 areně ZRUŠEN.

 

Vyjádření Rage Against the Machine:

"Na základě lékařských pokynů bylo Zackovi de la Rochovi doporučeno, že srpen a září 2022 ve Velké Británii a v Evropě v rámci turné Rage Against The Machine nemůže pokračovat. S velkým zklamáním oznamujeme toto zrušení. Rage Against The Machine dokončí své turné v Madison Square Garden 11., 12. a 14. srpna a poté se Zack musí vrátit domů, aby si odpočinul a rehabilitoval. Lety, doba cestování a náročný program ve Velké Británii a Evropě jsou prostě příliš velkým rizikem pro úplné uzdravení. Moc se omlouváme všem našim fanouškům, kteří na nás čekali roky, a doufáme, že Rage brzy znovu uvidíme. Prosíme, abyste se obrátili na místo nákupu a požádali o vrácení peněz na naše koncerty.

 

Brad, Tim, Tom a Zack"

 

 

Vracení vstupného bude zahájeno 18.8. 2022. Vstupné se vrací takto:

1/ platba rezervovaných vstupenek nebo přímý nákup vstupenek u prodejce

vstupné vrací tentýž prodejce – vstupenky není možné vracet na jiném prodejním místě, než na kterém proběhla ÚHRADA vstupenek. V případě zrušeného prodejního místa vrací platbu centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1), kam je vstupenky třeba fyzicky doručit.

2/ platba vstupenek po internetu

a/ vyzvednutí na prodejním místě či obdržení vstupenek poštou - vstupné vrací automaticky centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1) návratovou transakcí na tentýž účet, z jakého byly vstupenky uhrazeny. O navrácení platby není nutné žádat - vracení probíhá postupně, a to do 30 dnů ode dne zrušení akce

b/ elektronické vstupenky typu HOMEticket - vstupné vrací automaticky centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1) návratovou transakcí na tentýž účet, z jakého byly vstupenky uhrazeny. O navrácení platby není nutné žádat - vracení probíhá postupně, a to do 30 dnů ode dne zrušení akce

POZOR!! Platí pro platby vstupenek po internetu: jestliže byla vaše platba uskutečněna přes platební bránu ComGate, tj. platba kartou nebo zrychlený převod přes bankovní tlačítka a je vaše platba starší 13 měsíců, nelze návratovou transakci provést automaticky. Budete tak kontaktování z emailové adresy payments@comgate.cz a budete požádáni o zadání čísla účtu. Pokud své číslo účtu takto zadáte, bude během několika pracovních dnů Vaše refundace zpracována a Vám bude vrácena platba zpět na účet. V případě, že email od platební brány do 10 pracovních dnů ode dne vracení neobdržíte, doporučujeme překontrolovat taktéž nevyžádanou poštu SPAM.

3/ platba vstupenek přes benefity

oskenované vstupenky spolu s objednávkou je třeba zaslat na email: eva.sulcova@ticketportal.cz

4/ platba vstupenek na fakturu

fakturu spolu s oskenovanými vstupenkami je třeba zaslat na email: rezervace@ticketportal.cz



 

Děkujeme za pochopení
Live Nation CZ

 

 

 

ENG:

Rage Against the Machine - 19 September 2022 Prague, O2 arena – CONCERT CANCELLED

 

Dear customers,

due to circumstances beyond our control, the concert of Rage Against the Machine on 19 September 2022 at the O2 Arena in Prague is CANCELLED.

 

Statement from Rage Against the Machine:

"Per medical guidance, Zack de la Rocha has been advised that the August and September 2022 UK and European leg of the Rage Against The Machine tour cannot proceed. It is with great disappointment that we announce this cancellation. Rage Against The Machine will be finishing their run at Madison Square Garden on August 11, 12 & 14 and then Zack must return home for rest and rehabilitation. The flights, travel time, and rigorous schedule in the UK and Europe are simply too much of a risk for a complete recovery. We are so sorry to all of our fans who have waited years to see us and hope to Rage again soon. Please contact your point of purchase for refunds to any headline shows.

 

Brad, Tim, Tom & Zack"

 

Tickets paid for online will be refunded in full automatically to the account from which the payment was made.

Tickets purchased in the ticket office will be refunded at the point of purchase.

The refund of the ticket will begin on 18 August 2022.

 

Thank you for your understanding
Live Nation CZ

 

Top